Ми з України: цікаві відеоблоги, де можна побачити огляди техніки AL-KO, частина 2

Ми з України: цікаві відеоблоги, де можна побачити огляди техніки AL-KO, частина 2

Ми вже розповідали про цікаві україномовні відеоблоги, де можна побачити корисні огляди техніки або поради, як утримувати велику сільгоспділянку чи тваринницьку ферму. Сьогодні ми продовжуємо розповідь про якісний український контент.

Пропонуємо вам підписатись на ще один цікавий YouTube-канал, де можна зустріти огляди техніки AL-KO, та переглянути нові відео вже знайомого нам Ремонт Петровича.

«Життя за містом»: розповідь про початок заміського життя

Один з найцікавіших блогів в рубриці «Господарство», який ми знайшли в мережі, – це YouTube-канал «Життя за містом». Він має 26,5 тисяч підписників і, враховуючи те, що нові відео на каналі розміщуються приблизно раз на місяць, а загалом на канал на сьогодні завантажено 38 роликів, – це дуже пристойний показник.

Ми з України: цікаві відеоблоги, де можна побачити огляди техніки AL-KO, частина 2

Автор каналу «Життя за містом» Віталій Левандовський вирішив переїхати жити з Києва у село і поступово описує свій шлях набуття статусу домогосподаря. Він розповідає цікаві враження про зведення будинку, облаштування ділянки та виконання різних господарських робіт.

Стилістика відео на каналі відрізняється експертним стилем подання інформації. Тому ми рекомендуємо, наприклад, переглянути огляд вертикального гідравлічного дроворуба AL-KO LSV 560/8 і за бажанням додати свої коментарі на каналі автора.

Читайте також: Ми з України: цікаві відеоблоги, де можна побачити огляди техніки AL-KO

Нові відео на каналі «Ремонт Петрович»

Вже знайомий нашим підписникам YouTube-канал «Ремонт Петрович» в порівнянні з попереднім каналом має приблизно відповідну глядацьку аудиторію – 27,7 тисяч підписників, але на порядок більшу кількість відео – 549.

Нові ролики від Петровича виходять практичного кожного дня, і тому поспішаємо ознайомити вас з новим корисним YouTube-контентом. Наприклад, акумуляторний культиватор TL 1820 з лінійки AL-KO 18 В Bosch Home & Garden викликав у автора неабиякий подив.

Також має сенс переглянути інші огляди акумуляторної техніки AL-KO з різних лінійок – обприскувача PS 2035, ланцюгового висоторіза CSA 2020 та тримера GT 1825.

Велику увагу Петрович приділяє цікавій нестандартній техніці. І тому такі пристрої, як шпиндельна газонокосарка AL-KO Razor Cut 38.1 HM, що працює механічним способом, зазвичай отримує від автора найбільшу кількість позитивних характеристик та яскравих емоцій.

Підписуйтесь на YouTube-канали з українським контентом, щоб мати можливість отримувати актуальні експертні думки та фахові оцінки користувачів садової техніки.

Олексій Васильченко

Блогер і журналіст, експерт у сфері садової техніки, будівельних технологій та приватного домогосподарства.