Зимове обслуговування Robolinho®: як підготувати робот-газонокосарку до зберігання (відео)

Зимове обслуговування Robolinho®: як підготувати робот-газонокосарку до зберігання (відео)

Робот-газонокосарка Robolinho® майже повністю позбавляє власника турбот із догляду за газоном. Пристрій самостійно обирає час і тривалість стрижки трави залежно від рівня заряду акумулятора та інших налаштувань. Але наприкінці осені, коли газон перестає рости, робот потрібно підготувати до зимового зберігання і перенести в приміщення. Дізнайтеся, як це зробити, з нашого відео.

Для того щоб налагодити роботу робота-газонокосарки в саду встановлюють базову станцію, а по периметру ділянки прокладають обмежувальний кабель. Останній має вказати роботу розташування бази і точну форму газону. Для стрижки трави потрібно встановити графік косіння, у межах якого Robolinho® сам обирає час косіння та повертається на базу для підзарядки.

Надалі для догляду за роботом достатньо щотижневого обслуговування і лише наприкінці теплого сезону робот потрібно буде відключити. Базову станцію на зиму теж відключають від мережі та демонтують зарядну колону, яку разом із роботом переносять на зберігання в приміщення. На ділянці на зиму залишають лише опорну плиту зарядної станції та обмежувальний кабель.

Читайте також: Установка та запуск робота-газонокосарки: майстер-клас з налаштування Robolinho® 700

Вибрати й купити роботи-газонокосарки Robolinho® можна в інтернет-магазині AL-KO та в авторизованих дилерів компанії.

Олексій Васильченко

Блогер і журналіст, експерт у сфері садової техніки, будівельних технологій та приватного домогосподарства.