Міні-трактор solo® by AL-KO для грубої роботи: модель із косильною декою для високої трави (відео)

Міні-трактор solo® by AL-KO для грубої роботи: модель із косильною декою для високої трави (відео)

Трактор-газонокосарка T 22-110.0 HDH-A V2 – краще рішення для скошування високої трави. Косильна дека цього трактора відрізняється особливою міцністю навіть на складній місцевості. Цю модель міні-трактора для косіння для грубих газонів та високих лугів обирають у тому числі для догляду за ділянками зі складним рельєфом та збереження екологічної рівноваги в саду.

Міцний асинхронний різальний механізм із 3 ножами товщиною 5 мм та 4 контактні ролики для належного вирівнювання косильної деки дозволяють використовувати міні-трактор T 22-110.0 HDH-A V2 навіть на нерівній місцевості. Профіль сільськогосподарських шин з глибоким малюнком протектора збільшує зчеплення з поверхнею і, таким чином, покращує просування на складній місцевості та у високій траві. Косильна дека трактора T 22-110.0 HDH-A V2 легко демонтується для проведення технічного обслуговування й чищення завдяки системі швидкої заміни AL-KO.

Менше косіння – більше бджіл

У Німеччині вагомим аргументом на користь цього трактора solo® by AL-KO вважається турбота про… бджіл. Річ у тому, що бджоли знаходять дедалі менше прихистку в природі. Проте вони вважаються найважливішими комахами-запильниками та є незамінним складником екологічної рівноваги.

На жаль вирощування традиційних газонів не дозволяє зосередитися на захисті бджіл і їх кількість в світі поступово зменшується. Водночас захист цих маленьких, працьовитих помічників може починатися з власного саду. Кожна квітка не лише створює палітру кольорів у саду, але й допомагає бджолам вижити.

Відмова від частого косіння трави та вирощування лугових газонів з високою травою створює середовище проживання для цих важливих комах. Якщо підстригати траву рідше, це покращить екосистему і сприятиме захисту бджіл.

Читайте також: Еко на всі 100%: акумуляторний мінітрактор нового покоління T 6200 Li 105.2e від solo® by AL-KO

Про наявність у продажу садових міні-тракторів solo® by AL-KO можна дізнатися у представників компанії та офіційному інтернет-магазині.